HR-administratör med löneansvar

Ab Mathias Eriksson är den marknadsledande aktören inom dagligvaruhandel på Åland. Moderbolaget driver fyra K-Supermarket butiker: Kantarellen, Mattssons, Hallen och Punkten. Ab Mathias Eriksson är dotterbolag till Wiklöf Holding Ab.

Vi söker nu till vårt kontor i Mariehamn en 

HR-administratör med löneansvar

Är du intresserad av personal- och lönefrågor och trivs bra med att ha mycket kontakt med människor? Är du intresserad av lagar och regler inom arbetsrätt? 

Du arbetar främst inom personal- och löneadministration med relevanta program/system. Såsom att ta fram information eller sammanställa statistik, delta i utredningar, handha löneräkning och administration av anställningsavtal.

Du stödjer personalchefen på din arbetsplats och har ofta varierande arbetsuppgifter. Det rör sig bland annat om att delta i rekryteringsarbete, arbetsmiljöarbete, introduktion av nyanställda, friskvård, personaltillställningar, pensioner och löner.

Är du noggrann, har integritet och ett detaljsinne samt gillar nya utmaningar? Vi söker dig som har erfarenhet av att ha arbetat med löne- och HR administration. Kanske har du studerat inom löne- och HR relaterade frågor och vill utvecklas vidare?

Tjänsten är ett moderskapsvikariat 2.1.2023–31.8.2024.

Lämna in ansökan i formuläret nedan. För frågor om tjänsten kontakta personalchef Annica Johansson annica.johansson@mathis.ax eller tel 018 28103. Vi kommer att rekrytera fortlöpande så vänta inte med din ansökan, sista ansökningsdag är den 30.11.2022.

Filer måste vara mindre än 8 MB.
Tillåtna filtyper: pdf doc docx odt.